Bestuur

Zonder deze lanners komen de IP-packets nooit correct aan

Matthias Elsermans

Voorzitter

Matthias Elsermans

Matthias is één van de twee oprichtende leden die nog in het Veldvenne.LAN bestuur zit. Voor Veldvenne.LAN organiseerde hij al andere LAN party’s. Zijn kennis en expertise kwamen (zeker in de begindagen) dus zeker van pas.

Naast de LAN is Matthias ook heel actief in het jeugd- en verenigsleven van Schilde. Van de Jeugdraad en de Uitleendienst tot Schil On Stage, overal steekt hij graag een helpende hand toe. Sommige zaken staan op een lager pitje maar voor een portie LAN staat Matthias nog altijd klaar.

Sven

Ondervoorzitter

Deze ancien draait al sinds de begindagen van de Lan mee. Sven is opgegroeid tussen de pc's en hardware. Er gaan geruchten rond dat Sven nooit in een wieg heeft gelegen maar als baby in computer case sliep.

Danzij zijn lange staat van dienst bij de Lan en PC kennis, werd Sven al benoemd tot officieuze LAN-Sysadmin. Na zich jarenlang in deze functie hebben bewezen, is hij ook officieel opgenomen in het lanbestuur als ondervoorzitter!

Peter De Maeyer

Penningmeester

Peter De Maeyer

Naast Matthias is Peter het andere stichtend lid dat nog deel uitmaakt van het bestuur. Al vanaf jonge leeftijd bezeten door Pc’s en uiteindelijk van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Als IT ’er met een achtergrond in economie, is hij de ideale penningmeester voor een LAN vereniging. Ook al zijn zijn game reflexen wat afgebot, de liefde voor PC games is altijd gebleven.

Julie Van Marcke

Social Media Manager/Weekendvoorzitster

Julie Van Marcke

De toetreding van Julie tot Veldvenne.LAN zorgde voor een ware aardschok: tot dan hadden we nog geen enkele vrouwelijke deelneemster gehad! Na haar zijn er gelukkig nog veel gevolgd. Omdat Julie een Social Media junkie is, werd besloten om haar te bombarderen tot SM manager. En omdat ze al ervaring had met jeugdwerk via JH Basta en JH ‘t District, kreeg ze daarnaast ook nog de titel weekendvoorzitster.

Lawrence Kennis

Secretaris

Lawrence Kennis

Lawrence is het meest recente lid van het bestuur. Nadat hij uit JH ’t District is gestapt bleef het bij Lawrence toch jeuken om nog iets te doen. Aangezien hij al jaren vast lid is en Veldvenne.LAN ook een nauwe samenwerking had met het jeugdhuis hebben we niet geaarzeld om Lawrence te vragen ons te vervoegen.

Lawrence is een gediplomeerd veiligheidsagent, wat ook altijd van pas kan komen tijdens LANs. Probleemzoekers en zware ragers zijn bij dezen dus gewaarschuwd!