Veldvenne.LAN (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->Editie 50: The LockdownLAN

24 juli 17:00 tot 26 juli 12:00

-ONDER VOORBEHOUD, INDIEN ER GEEN TOELATING WORDT GEGEVEN GAAT HET EVENEMENT (VOORLOPIG) NIET DOOR-

Nu we als doorgewinterde gamers samen het goede voorbeeld hebben gegeven tijdens de lockdown door braaf binnen te blijven kunnen we samen nog 3 dagen doorgaan op de LAN. Schrijf je in, kom BBQ'en en neem een duik in het zwembad/bubbelbad. Het virus overleeft niet in chloor!

In het beste geval gaat de LAN door zoals altijd. In het slechtste geval is er annulatie. In zekere mate kunnen we proberen ervoor te zorgen dat er bubbels zijn (tijdens het eten) waar je binnen blijft en/of dat er dit jaar jammer genoeg geen extra gasten aan het buffet bijzitten. Zolang de gemeente ons niets oplegt proberen we de LAN zo traditioneel mogelijk te laten verlopen.


Voor diegene onder jullie die nieuw zijn, of voor diegenen die een slecht geheugen hebben, zal er hier alles uitgelegd worden.

Verloop van de LAN:

Vanaf Vrijdag rond 17:00 gaan de deuren open en kan iedereen langskomen.
Zondag om 16:00 worden de stekkers en netwerkkabels uitgetrokken en kan/moet iedereen terug naar huis.
Er zal dus met andere woorden tijd zijn om zo'n dikke 48 uur te gamen.
Uiteraard zijn er ook de nodige rust- en rookpauzes.

Waar is het te doen?

De slimsten zullen al wel opgemerkt hebben dat ze welkom zijn, maar nog niet waar ze welkom zijn.
veldvenne.LAN is een jeugdvereniging uit Schilde en zal dus ook in Schilde doorgaan.
De lan gaat door in Zaal De Liebaart, GPS Adres: Pater Nuyenslaan 66 2970 Schilde

Een handig plannetje:

 • Wegbeschrijving kan je ophalen als je op het plannetje klikt en daarna op directions, Google zal je dan je weg laten zien.

Met openbaar vervoer

 • Je kan de LAN bereiken via volgende buslijnen: 41 (41.0 41.1, 41.2 en 41.3 en 41.4). Je stapt dan af aan de halte "Schilde Kasteeldreef".
 • Ook met bus 610 kan je de LAN bereiken, maar dan moet je nog wel nog even wandelen. Je stapt dan af aan de halte "Schilde Gemeentehuis".

Spijs & drank

We voorzien altijd een uitgebreid aanbod aan drank.
Een greep uit ons assortiment: pils, Cola, Ice Tea, Golden Power, Koffie, Thee... En dit aan de zeer democratische prijs van €1. Voor de liefhebbers is er ook Duvel (aan €2/stuk).

 • 's morgens (rond 10u) voorzien we ontbijt. Voor €3 krijg je: 3 pistolets (vers vd bakker), beleg en 1 warme drank. Op zondag komen daar spek & eieren bij.
 • Vrijdagavond koken we zelf. Voor €5 krijg je een ruime portie zelfgemaakte en relatief gezonde kost. Check de facebook pagina om te zien wat de pot zal schaffen.
 • Zaterdagavond bestellen we fastfood. De organisatie neemt de bestellingen op en zorgt dat het eten ter plaatse geraakt.
 • Avondeten wordt geserveerd om 19u30. Het staat je altijd vrij je eigen eten mee te nemen of zelf ergens anders eten te bestellen. De organisatie komt dan niet tussen beide (zowel financieel als organisatorisch).
 • De organisatie neemt de bestellingen op en zorgt dat het eten ter plaatse geraakt.
 • Zaterdagavond is BBQ avond!

  Nieuwe BBQ formule!
  Deze Zomerlan besteden we het bakken en braden uit. Daarom werken we met een vast pakket per persoon. In plaats van aan te duiden welke vleesjes je wil, duidt je nu aan met hoeveel personen je komt BBQ'en. In ruil daarvoor krijg je per persoon een viertal vleesjes, groentjes, sausjes en brood!

  Gevolg hier van is dat je je verplicht moet inschrijven als je wil BBQ'en (Lan deelname wordt niet aangerekend). Mee BBQ'en zonder inschrijving en met eigen vlees is niet langer mogelijk.

  De kosten hangen af van het aantal deelnemers, dus daarom kunnen we nog geen prijs meedelen. We garanderen wel dat deze maximum 15 euro zal bedragen. De Lan kas zal ook een deel bijleggen om de BBQ voor zoveel mogelijk personen toegankelijk te maken.

Wat gaat dat me allemaal kosten?

Uiteraad vragen we een kleine vergoeding. Dit om uit de kosten te komen en om de werking van onze vereniging te verzekeren. Een klein overzicht.

Lidgeld:

Wegens verzekeringstechnische redenen mogen alleen leden deelnemen aan de LAN. Voor 15 euro word je lid van onze vereniging tot het einde van het jaar. Dit lidgeld moet dus eenmaal per jaar betaald worden.
In ruil voor je lidgeld krijg je medezeggenschap in de werking vd vereniging (een stem in de algemene vergadering), toegang tot alle andere activiteiten die we organiseren enzovoort.

Inschrijvingsgeld:

Dit bedraagt 15 euro.

Een voorbeeldje:

 • Je wordt lid en komt lannen: je betaalt €30.
 • Je bent lid, komt lannen: je betaalt €15.

Het lidgeld, inschrijvingsgeld en je eten en drinken betaal je op de LAN.

Is er nog iets wat ik moet weten?

Er is een LAN reglement. Lid worden en meedoen aan een Lan betekent dat je dit reglement kent en je er aan houdt.

Klinkt allemaal tof, ik doe mee! Schrijf je dan in voor onze LAN :)